Datum

Vi vill ha din synpunkt

Vill du vara med och påverka? Då kan du antingen svara på enskilda undersökningar eller gå med i vår panel. Syftet med panelen är att vi ska kunna utveckla rätt saker med rätt fokus, och dina synpunkter är viktiga i vårt arbete.Aktuella undersökningar

vl.se

Vi vill alltid göra vl.se ännu bättre för dig – och vi vill gärna ha din hjälp! Genom att svara på några korta frågor om webbplatsens utseende, navigering och innehåll hjälper du oss att utveckla rätt saker.

Svara genom att skanna QR-koden:

qr-kod som leder till en undersökning för vl.se.

eller klicka på länken:

Undersökning om vl.se
(extern länk, öppnas i nytt fönster)

Anmälan till VL:s panel

Anmäl dig till panelen via den här länken:

Anmälan till VL:s panel (extern länk, formulär, öppnas i nytt fönster)

Du kan också skanna QR-koden för att komma direkt till anmälan:

Jag vill vara med! .png

Om du anmäler dig till panelen kommer vi att mejla våra frågor direkt till dig.

Hur funkar det?

Det mesta sker digitalt, men om vi behöver veta mer kontakta dig på annat sätt. Ibland vill vi fråga en enkel fråga, och ibland frågar vi om du vill vara med att testa någonting.

Du kan när som helst välja att gå ur panelen genom att kontakta oss. Vi kommer att fråga en gång varje år om du vill vara kvar eller om vi ska avregistrera dig från panelen.

Vad krävs för att vara med i panelen?

Det spelar ingen roll om du reser med oss varje dag, bara ibland eller inte alls. Det spelar inte heller någon roll om du är gammal eller ung. Det enda viktiga är att du vill delta och bidra med dina synpunkter och tankar.

Undersökningarna kan komma ut olika ofta och handla om alla möjliga saker. Oavsett vad det gäller är dina synpunkter väldigt viktiga för oss.

Tack för att du hjälper till!