Företag

Att erbjuda företagsresor via VL är ett smidigt sätt för företag, organisationer och föreningar att bidra till hållbar utveckling, ett starkare varumärke och en renare stad.

Med hjälp av våra företagslösningar förenklar vi resandet för företag och organisationer. Ni väljer mellan alternativen Företag Flex och VL-årskort.

För att kunna erbjuda företagsresor via VL krävs ett svenskt organisationsnummer och att företaget är kreditvärdigt.

Fördelar med företagsresor via VL

Det finns många fördelar med att resa kollektivt via företaget – både för hälsan och för miljön! Dessutom innebär företagsresor via VL att du

  • bidrar till hållbar utveckling. Omsätt företagets miljöpolicy i handling, och få ett grönare varumärke. Genom att resa kollektivt bidrar du och ditt företag till en hållbar utveckling och en renare stad.
  • frigör tid. Använd tiden på resan till att skriva mejl eller lyssna på en ljudbok.
  • slipper parkeringskrångel. När du reser kollektivt slipper du både att leta parkeringsplatser och att betala dyra parkeringsbiljetter.
  • sparar pengar. Att resa kollektivt är ofta mycket billigare än att ta bil eller taxi. Med företagsresor via VL sparar ni dessutom in en massa administrationskostnader, samtidigt som det är förmånligt för medarbetarna.
  • stärker ditt varumärke. Att erbjuda dina medarbetare företagsresor via VL är ett enkelt sätt att bli en mer attraktiv arbetsgivare.

Välj mellan Företag Flex och VL-årskort

Företag Flex – för dig som reser då och då

Med Företag Flex köper dina medarbetare enkelbiljetter direkt i VL-appen. Fakturan går direkt till ekonomiavdelningen, så ni slipper krånglig reseadministration. Ni styr själva över vilka medarbetare som ska ha tillgång till Företag Flex, vilket belopp de får handla för och under vilken period. Ni betalar bara för de biljetter medarbetarna köper, och priset är samma oavsett om betalningen sker med Företag Flex eller privat.

VL-årskort – för dig som reser mycket

Med VL-årskort kan ni via företaget köpa årskort med nettolöneavdrag, utan att det kostar företaget någonting extra. Att köpa VL-årskort via företaget innebär också en möjlighet för medarbetaren att delbetala sitt årskort, i stället för att betala hela summan direkt.

Är du intresserad? Skicka in en ansökan!

Ansök om företagsresor

Här ansöker du att bli företagskund hos VL. Du kan antingen välja att få tillgång till att köpa enkelbiljetter i VL-appen eller köpa ett årskort.

Kontaktperson

Henrik Forsberg

Ansvarig företagsförsäljning