Datum

VL deltar på Västerås Barnfestival

För oss har barnen alltid haft en särskild plats på bussen. I samband med Västerås Barnfestival lördag den 20 maj låter vi dem ta lite extra plats – även utanpå bussen! 

Vi tror att barn som åker mycket buss nu, också gör det när de blir äldre. Det är lite som att lära sig cykla – om du gör det som liten är chansen större att det fortsätter rulla på. Så barn under 7 år åker gratis med oss.

Barnens teckningar tar plats på bussarna

Vi har låtit barn på Västerås förskolor rita teckningar, som kommer sättas upp som fönsterskyltar i bussar som kör i Västerås kommun. Några av teckningarna blir också förstorade för att kunna sättas upp på bussarnas utvändiga ytor och på hållplatser runtom i kommunen.

Träffa oss på Västerås Barnfestival den 20 maj

Västerås Barnfestival arrangeras av Västerås Tidning lördagen den 20 maj. Festivalen pågår 10.00–16.00 och under den tiden står vi med en buss på Stora torget. I bussen kommer barnen få leta efter reflexer och göra andra roliga saker. Vi bjuder också på kaffe och bulle.

Barnfestivalens stora syfte är att låta barn ta del av många olika aktiviteter kostnadsfritt under en hel dag. Du kan läsa mer om arrangemanget på Västerås Barnfestivals egen webbplats.