Datum

Välkommen till nya vl.se!

Från och med idag har vl.se ett annat utseende och förbättrade funktioner för att det ska vara lättare för dig som besökare att hitta den information du söker.Nya vl.se är mobilanpassad. Det innebär att design, meny och innehåll är anpassat för att passa mindre skärmar eftersom vi vet att de flesta besöker vl.se via en mobil.

Nya eller förändrade funktioner 

Ni besökare har uppmärksammat oss på att det har varit svårt att hitta det ni letar efter på vl.se. Därför har vi skapat en ny meny och struktur samt en bättre sökfunktion som dessutom kommer att bli bättre och bättre ju mer den används. Vi har utvecklat innehållet och Reseplaneraren, Nästa buss samt Trafikinformation har fått nytt utseende. Självklart är nya vl.se även tillgänglighetsanpassad. 

Dessutom kan du som besökare skapa din egen meny med dina favoriter för att du snabbare ska hitta de sidor eller funktioner du använder mest.  

Utvecklingen fortsätter 

Vi kommer nu att fortsätta att utveckla vl.se. Under nästa år kommer fler funktioner att dyka upp, funktioner som vi vet att många väntar på. Bland annat handlar det om information om inställda turer samt en förbättrad Mina sidor. Så håll utkik även under 2021. 

Din feedback är viktig 

Om du har frågor eller vill ge oss feedback på vår nya webbplats får du gärna höra av dig till oss. Du gör det lättast via vårt frågeformulär som du hittar under kontakta oss, men det går också bra att maila eller ringa vår kundservice på 0771-22 40 00. 

Kontakta oss

Har du en synpunkt eller fråga? Kontakta oss gärna via vårt formulär.

Frågor och svar

Här hittar du svar på många vanliga frågor.