Kärleksveckan

Under Kärleksveckan sprider vi lite extra kärlek ombord på våra bussar! Vi sätter upp hälsningar från våra resenärer ombord på bussarna, kör en kärleksbuss i Västerås och är på plats på Stora torget på alla hjärtans dag.

Kärleksveckan pågår under hela vecka 7, från måndag den 12 februari till söndag den 18 februari. 

Kärleksfulla hälsningar på bussarna

Under januari har våra resenärer skickat in kärleksfulla hälsningar till någon de tycker om lite extra. Hälsningarna sitter uppe på våra bussar runt om i länet under hela vecka 7, på både de digitala skärmarna och fönsterskyltar.

Kärleksbussen i Västerås

Under hela vecka 7 rullar Kärleksbussen i Västerås, pyntad från däck till tak med kärleksfullt pynt. Kärleksbussen har ingen förutbestämd linje, utan kan dyka upp på olika linjer under hela veckan. Håll utkik! 

Alla hjärtans dag på Stora torget

Onsdag den 14 februari finns vi på plats med en flexbuss på Stora torget i Västerås, tillsammans med Västerås Citysamverkan. Kom förbi och säg hej, ställ frågor till oss på VL eller hämta en reflex eller isskrapa! Du som förköpt en kärleksgåva från Citysamverkan kan också hämta den där. Hoppas vi ses!

Tävling på VL:s Facebook

Skriv en kärleksdikt och vinn två 10-resorsbiljetter! Under vecka 7 kan du vara med och tävla om två 10-resorsbiljetter giltiga i hela länet – en till dig själv och en att ge bort.

För att vara med och tävla ska du skriva en dikt som innehåller ordet "buss", och skicka den till socialamedier.vl@regionvastmanland.se, senast torsdag den 15 februari kl. 12. VL:s tävlingsjury utser tre vinnare som vinner två 10-resorsbiljetter var. Vinnarna presenteras på VL:s Facebook-sida fredag den 16 februari.

Bra att veta om VL:s tävlingar:

  • Den här tävlingen är varken sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.
  • Genom att delta i våra tävlingar ger du oss rätten att använda ditt tävlingsbidrag i våra kanaler.
  • VL:s tävlingsjury består av medarbetare på VL/Kollektivtrafikförvaltningen.
  • Medarbetare på VL/Kollektivtrafikförvaltningen kan inte delta i tävlingen.
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Genom att delta i våra tävlingar godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Du kan läsa mer om det på sidan Personuppgifter.

Om du har några frågor kan du höra av dig till socialamedier.vl@regionvastmanland.se.