Nyheter

Sommartidtabell 18 juni

Från och med den 18 juni går vi över till sommartider i våra tidtabeller. Här på vl.se finns tidtabeller att ladda ner och skriva ut. Använd också gärna vår reseplanerare, både här på vl.se och i VL appen.

Sommarstängt

Från och med måndag den 18 juni till och med 12 augusti har vårt kundcenter Busspunkten stängt.

Hållplats Bäckby C

Det pågår en stor ombyggnation på Bäckby. Den 11 juni kommer hållplats Bäckby C på linje 1 och 11 att stängas av under en längre tid, fram till december 2018.

Fria sommarlovsresor

Efter idag har ca 17 500 kort skickats ut (av totalt 18 379). Imorgon fredag den 1 juni skickas de sista korten ut.

Studentkortege Västerås

Fredagen den 8 juni är det studentkortege i Västerås city. Mellan klockan 10.00 och 15.00 går inga bussar i city utan kör längs cityringen. Resenärer hänvisas främst till Västerås Centralstation.

Förseningar i tågtrafiken

På grund av spårfel i Kolbäck är det förseningar i tågtrafiken på sträckan Kolbäck – Dingtuna. Förseningar påverkar tågen på sträckan Västerås – Ludvika och ger upp till 15 min försening.

Fria sommarlovsresor - värde 500 kr

Det har kommit in många frågor kring att det står "Värde 500 kr" på våra utskick. Det är inget som man ska betala utan det är värdet på det sommarlovskort som skickas ut.

Fria sommarlovsresor!

Går du årskurs 6-9 i grundskolan eller år 1-2 på gymnasiet? Då åker du fritt på bussen1 juni-31 augusti. Nu är ditt sommarlovskort på väg hem till dig.

Sommarlovskort 2018

Dags för sommarlov och Sommarlovskortet! Kortet kommer börja säljas den 28 maj. Kortet gäller för dig mellan 7-19 år. Priset är 500 kr.