Nyheter

Kundcenter stängt

På grund av utbildning är vårt kundcenter Busspunkten stängt 10 oktober och 17 oktober. Våra resenärer hänvisas till kundcenter Resecentrum på centralstation i Västerås.

Fria bussresor Kulturnatten

Lördagen den 15 september är det fria bussresor i Västerås kommun från första turen på morgonen tills sista turen på natten.

City avstängt för busstrafik

Med anledning av tävlingen ActionRun 1 september stängs Västerås city av för all trafik. Från och med fredagens första tur till och med lördagens sista tur leds all busstrafik om via cityringen.

Banarbete i Ransta

På grund av banarbete kommer vissa tågavgångar på sträckan Sala – Västerås inte kunna stanna i Ransta från och med 10 september.

Buss till Öster Mälarstrand

På måndag 20 augusti börjar linje 11 att trafikera Öster Mälarstrand. Bussen går alla dagar i veckan ungefär mellan kl 9 och 20.

För trångt för bussen

Hållplatserna Lugnet, Vad, Vallrum och Hallsta vsk på linje 65 är tillfälligt avstängda i båda riktningar. Anledningen är att det är för trångt för bussen att komma fram på grund av felparkerade bilar längs vägen.

Vart är vi på väg?

Just nu har vi en liten sommartävling på FB. Många av oss har sett eller hört om "På spåret". Nu har vi gjort vår egen version av denna frågetävling.

Tekniska problem

Just nu så verkar vi ha vissa tekniska problem när man ansöker fria skolresor till gymnasiet. Det är vissa postnummer som systemet säger inte ligger i Västmanland, men dessa postnummer gör det.

Ny tidtabell 20 augusti

Den 20 augusti börjar den nya tidtabellen att gälla. I och med det så sker det även en del förändringar.