Nyheter

Kärleksbussen

Vi önskar alla en riktigt fin alla hjärtans dag och var extra bussiga mot varandra idag! Även i år kör vi kärleksbussen. Idag går den på linje 569 mellan Sala-Västerås. Välkomna ombord!

Tågbrist

Just nu har SJ ett ansträngt läge för tillgången på tågfordon vilket riskerar att tåg under vecka 7 kan komma att köras med färre vagnar och en del inställda tåg.

Nytt ombud

Nu kan du ladda ditt Resekort och köpa enkelbiljetter på Västmanlands sjukhus Västerås hos Café Bigarrå. Välkomna!

Ombud för SL

Nu är vårt kundcenter Resecentrum ombud för SL. Där kan du nu ladda ditt SL access kort. Du kan köpa alla typer av periodbiljetter och ladda reskassan. Vårt kundcenter ligger i centralstation Västerås. Välkomna in!

Problem i busstrafiken

Just nu har vi brist på bussar vilket innebär att vi inte kan köra enligt tidtabellen fullt ut. Vår målsättning är att ni resenärer ska drabbas så lite som möjligt. Vi arbetar för att lösa problemet.

Idag kan du swisha!

Från och med idag kan du betala med swish i appen. Klicka på länken nedan så finns det bilder och steg för steg instruktioner hur du gör.

Swish i VL-appen!

Från och med den 10 januari kan du betala med Swish i VL-appen.

Nya priser från 4 januari

Priserna höjs med 3,3 % från 4 januari 2018. Priserna för resor inom Västerås kommun är oförändrade.

Angående avgiftsfri kollektivtrafik i Fagersta

Fagersta kommun har beslutat att införa avgiftsfri kollektivtrafik på prov under ett år. Det kommer dock inte att införas från 1 januari 2018 utan vid ett senare tillfälle.

Ta bussen hem på juldagen

Många vill ut och roa sig på juldagen och du vet väl att bussen går som en vanlig lördag efter midnatt? Juldagen i år är på en måndag (röd dag) och kör som en söndag men de flesta av våra linjer kompletteras med nattrafik som en vanlig lördag.