Periodkort

Med ett periodkort kan du resa obegränsat i 30 dagar. Vi har två olika sorters periodkort: pendlarkort och länskort.

Vid resa med tåg ska periodkortet viseras på perrongen före påstigning. Om en kontrollant kommer behöver du visa upp både resekortet och biljetten från automaten.

Du kan även köpa våra periodkort som årskort på Mina Sidor och hos våra kundcenter. Du betalar för 9 mån på en gång. Detta gäller endast ålderskategori Vuxen.

Detta gäller vid återköp av periodkort >>

Pendlarkort

Kortet gäller på tåg och bussar på en bestämd sträcka inom Västmanlands län, inte på tåg över länsgräns. Kortet finns för resor i hela länet och för alla ålderskategorier.

Länskort

Kortet gäller på tåg och våra bussar inom Västmanlands län och på tåg till närmaste kommuncentrum i angränsande län enligt kartan nedan. I kartan nedan ser du mellan vilka stationer VLs länskort gäller för resa med tåg. Observera att kortet inte gäller för sträckan mellan Sala och Avesta Krylbo.

VLs länskort gäller för resa med tåg mellan dessa stationer:

Länskort - giltighetObservera att kortet inte gäller för sträckan mellan Sala och Avesta Krylbo.

Prisguide

Här nedan kan du söka ditt pris. Nu väljer startort eller zon, slutdestination och ålderskategori. Den visar alla våra produkter och priser som är giltiga i den zonen. Den visar även en karta var produkten är giltig.

Priserna i prisguiden är det nya priserna från och med den 7 januari 2020. Om du vill ha reda på dagens priser får du kontakta vår kundservice på kundcenter.vl@regionvastmanland.se eller via telefon på 0771-22 40 00.

Du har inte valt något än.